Hoop voorbij de hel

coverHoop voorbij de hel
[klik op de titel om naar het PDFbestand te gaan]

“Hoop voorbij de hel is een van de beste boeken ooit geschreven,  waarmee vanuit de Schrift aangetoond wordt dat Gods oordelen herstellend, corrigerend en tijdelijk zijn.” Dr. Stephen Jones, Master of Theology, Doctor of Religion, schrijver en spreker

“Bent u ooit gekweld door de gedachte dat u moet sterven? Kent u de angst van de gedachte dat u, of iemand die u lief is, misschien ooit voor altijd in de hel zal komen? U bent niet alleen. Toen ik Hoop Voorbij de Hel las jubelde ik het uit van vreugde. Het verzekert ons van de liefde die nooit opgeeft, ongeacht hoe vaak wij ook falen.”
Charles Slagle – schijver van “From the Father’s Heart”. Evangelist

“Ik vind Hoop Voorij de Hel geweldig; het heeft mijn leven veranderd. Nadat ik 60 jaar bang voor God was, werd mij eindelijk Gods waarheid en oneindige liefde uitgelegd. Deze waarheid en liefde is niet gebonden aan tijd noch dood; Hij is werkelijk de Redder van de hele wereld.” Dr. Terry Schwart. Prof. op het Wheaton College

“Gerry Bauchemin legt verantwoording van zijn hoop af, niet met denkbeeldige theorieën, maar door middel van talloze Bijbelteksten en citaten van Bijbelleraren door de eeuwen heen. Iedereen moet dit boek bestudeerd en gelezen hebben.” Richard W. Rundell, Doctor of Philosophy

Als kapelaan van een hospies heb ik gedurende 14 jaar honderden stervenden patiënten behandeld. In mijn ervaring waren christenen die in een eeuwige straf, in het bijzonder in een letterlijk vuur, geloofden veel angstiger voor de dood dan anderen. Hoe kan dat toch, sinds Christus ons heeft verlost  van de angst van de dood (Heb. 2:15)? Hoop Voorbij de Hel geeft ons, wanneer wij de dood in de ogen kijken, totale vrede. Ds. Boyd Purcell, Arts, Master of Theology, Doctor of Philosophy, spreker Door het Bestuur gecertificeerde kapelaan en door het Nationale Bestuur gecertificeerde raadgever.